Өсімдік шикізатынан жасалған тамақ өнімдерін физика-химиялық талдаудың инновациялық аспектілері

  • Азық-түлік шикізаты мен тамақ өнімдерін талдау және зерттеудің физика-химиялық әдістерінің теориялық негіздерін, аналитикалық жабдықтың негізгі түрлерін және оның жұмыс принципін зерттейді. Тамақ өнімдерінің сапасын бақылауды жүзеге асыратын зертханаларға қойылатын талаптарды меңгереді. Талдау мен талданатын объектінің ерекшеліктерін ескере отырып, талдаудың тиісті әдісін саналы түрде таңдайды. Физика-химиялық талдау әдістерін, ғылыми-зерттеу зертханасында қауіпсіз жұмысты ұйымдастыру дағдыларын меңгереді.
  • Несиелер 7
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top