Технологиялық инновацияларды дайындау әдістемесі

  • Инновациялық қызметті іске асырудың мазмұнын, проблемалары мен әдіснамасын, технологиялық инновациялық шешімдерді әзірлеу әдістерін зерделейді. Зерттеу әдістері мен әдістемелерін таңдауды жүзеге асырады, өсімдік тектес шикізаттың және оның негізінде алынған өнімнің органолептикалық, физикалық-химиялық, технологиялық қасиеттерін зерттеу кезінде стандартты сынақтар; жаңа технологиялар мен рецептураларды әзірлеу кезінде сынамалы зертханалық сынақтар жүргізеді. Зерттеу нәтижелерін жаңа технологиялар немесе тамақ өнімдерінің рецептуралары түрінде өңдейді және ресімдейді.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top