Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қайта өңдеу өндірістері технологиясының физика-химиялық, биохимиялық және биотехнологиялық негіздері
-
Азық-түлік өнімдерінің негізгі критериі, азық-түлік шикізатының ластануы,ксенобиотиктердің адам денсаулығына зиянды әсерінің шатасуы, азық-түлік өнімдерінің қауіпсіздігі қаупінің факторлары. НАССР жүйесі, тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін қамтамасыз етудегі рөлі тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін регламенттейтін нормативтік құжаттар.
-
Образовательная программа 7M07201 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы
-
Несиелер 7
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2