Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам микробиологиясының қолданбалы аспектілері
-
Тағам өнеркәсібі үшін техникалық маңызды микрофлораның негізгі өкілдерінің қасиеттерін оқытады. Тағам өндірісіндегі микробиологиялық процестер. Микроорганизмдердегі энергия алдауының түрлері. Тағамдық микробиологиялық ақаулардың себептерін талдау және олардың алдын алу шаралары, тамақ өнімдерінің санитарлық -гигиеналық жағдайын бақылау. Азық -түлік өндірісіндегі өндірістік инфекция және микроорганизмдерді дезинфекциялау.
-
Образовательная программа 7M07201 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1