Өсімдік шикізатынан жасалған тамақ өнімдерін инновациялық технологиялары

  • Нан-тоқаш, макарон, кондитерлік өнімдер, сусындар, ұзақ сақталатын және тез дайындалатын өнімдер өндірісіндегі заманауи даму үрдістері мен инновациялық технологияларды зерделейді. Тамақ өнімдерін микро - және макронутриенттермен байытудың ғылыми принциптерін; жаңа буындағы тамақ өнімдерін жасаудағы инновацияларды, оның ішінде функционалдық мақсаттағы инновацияларды меңгереді. Дұрыс тамақтанудың ғылыми негіздерін ескере отырып, Өсімдік шикізатынан тамақ өнімдерін өндірудің заманауи тәсілдерін қалыптастырады.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top