Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өсімдік шикізатынан жасалған тамақ өнімдерін инновациялық технологиялары
-
Нан-тоқаш, макарон, кондитерлік өнімдер, сусындар, ұзақ сақталатын және тез дайындалатын өнімдер өндірісіндегі заманауи даму үрдістері мен инновациялық технологияларды зерделейді. Тамақ өнімдерін микро - және макронутриенттермен байытудың ғылыми принциптерін; жаңа буындағы тамақ өнімдерін жасаудағы инновацияларды, оның ішінде функционалдық мақсаттағы инновацияларды меңгереді. Дұрыс тамақтанудың ғылыми негіздерін ескере отырып, Өсімдік шикізатынан тамақ өнімдерін өндірудің заманауи тәсілдерін қалыптастырады.
-
Образовательная программа 7M07201 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1