Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өнімдері өндірісіндегі физикалық, биологиялық және химиялық қауіптері
-
Азық-түлік шикізаты мен тамақ өнімдерінің қауіпсіздік негіздері; тамақ өнімдеріндегі зиянды заттарды нормалаудың гигиеналық принциптері; азық-түлік шикізаты мен тамақ өнімдерінің химиялық ксенобиотиктермен, микроорганизмдермен, микотоксиндермен, гельминттермен, нитраттармен, нитриттермен, пестицидтермен ластануы; тағамдық заттардың мал шаруашылығында және өсімдік шаруашылығында қолданылатын заттармен ластануы; гендік модифицирленген өнімдер; диоксиндер мен диоксин тәрізді заттар, полициклдік хош иісті және хлорлы көмірсутектер оқытылады.
-
Образовательная программа 7M07203 Тағам қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2