Азық-түлік қауіпсіздігін қамтамасыз етудің халықаралық жүйелері

  • Азық-түлік қауіпсіздігін қамтамасыз етудің халықаралық жүйелері пәні 9000, 22000 сериялы ИСО халықаралық стандарттары негізінде сапа менеджменті принциптерін зерттейді. Азық – түлік өндірісінің барлық сегменттерінде - өсіру, шикізат дайындау, өңдеу, өндіру, тарату, өнімді сатуға дайындау және тұтыну кезіндегі азық-түліктің қауіпсіздік жүйесін енгізуді қарастырады. Қауіпті факторларды жүйелі сәйкестендіру, бағалау және басқару негізінде тағам өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін басқару саласында теориялық білім мен практикалық дағдыларды меңгеруді қарастырады.
  • Образовательная программа 7M07203 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top