Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік қауіпсіздігін қамтамасыз етудің халықаралық жүйелері
-
Азық-түлік қауіпсіздігін қамтамасыз етудің халықаралық жүйелері пәні 9000, 22000 сериялы ИСО халықаралық стандарттары негізінде сапа менеджменті принциптерін зерттейді. Азық – түлік өндірісінің барлық сегменттерінде - өсіру, шикізат дайындау, өңдеу, өндіру, тарату, өнімді сатуға дайындау және тұтыну кезіндегі азық-түліктің қауіпсіздік жүйесін енгізуді қарастырады. Қауіпті факторларды жүйелі сәйкестендіру, бағалау және басқару негізінде тағам өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін басқару саласында теориялық білім мен практикалық дағдыларды меңгеруді қарастырады.
-
Образовательная программа 7M07203 Тағам қауіпсіздігі
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1