Тағам өнеркәсібіндегі қалдықтарды басқару

  • Тағам өнеркәсібіндегі қалдықтарды басқару пәні қатты және сұйық қалдықтардың тағам өнімдерін өндіру және өңдеу секторларындағы пайда болу процестерін зерттейді. Тамақ өнімдерін өндіру, өңдеу және тұтыну нәтижесінде пайда болатын қалдықтардың табиғаты мен ауқымы, сондай-ақ оларды кәдеге жарату немесе пайдалану тәсілдерін қарастырады. Ауылшаруашылық және азық-түлік өнімдерінің қоғамның әл-ауқатына, қоршаған ортаның ластануына және кейбір жағдайларда адам денсаулығына қауіп төндіретін мәселелерге маңыздылығын қарастырады
  • Образовательная программа 7M07203 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top