Шикізат пен өнімдерді микробиологиялық бақылау

  • Шикізат пен өнімді микробиологиялық бақылау пәні микроорганизмдерді сынамаға дайындау, индикациялау және сәйкестендіру әдістерін, сондай-ақ микробтарды өсіру әдістерін зерттейді. Бүліну микробиотасының сипаттамасы, шикізат пен тамақ өнімдерінің әртүрлі түрлерінің химиялық құрамы мен микрофлорасы қарастыралады. Микроорганизмдерге әртүрлі факторлардың әсері және оларды тамақ пен шикізаттың микробиологиялық қауіпсіздігін қамтамасыз етуде қолдану қарастырылады. Азық-түлік микробиологиясында маңызды рөл атқаратын микроорганизмдердің жекелеген түрлерінің жүйелі топтары мен қасиеттері талданады.
  • Образовательная программа 7M07203 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 7
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top