Тағам өнімдері өндірісіндегі физикалық, биологиялық және химиялық қауіптер

  • Азық-түлік шикізаты мен тамақ өнімдерінің қауіпсіздік негіздері; тамақ өнімдеріндегі зиянды заттарды нормалаудың гигиеналық принциптері; азық-түлік шикізаты мен тамақ өнімдерінің химиялық ксенобиотиктермен, микроорганизмдермен, микотоксиндермен, гельминттермен, нитраттармен, нитриттермен, пестицидтермен ластануы; тағамдық заттардың мал шаруашылығында және өсімдік шаруашылығында қолданылатын заттармен ластануы; гендік модифицирленген өнімдер; диоксиндер мен диоксин тәрізді заттар, полициклдік хош иісті және хлорлы көмірсутектер оқытылады.
  • Образовательная программа 7M07213 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top