Тағам өндірістері технологиясының ғылыми-теориясы

  • Пән организм тіршілігіндегі жекелеген тағамдық заттардың рөлі көрсетілген, технологиялық және Биотехнологиялық процестер, тамақ өнеркәсібінің барлық салаларының жаңа және перспективалы технологиялары, өндірістік шығындарды азайту тәсілдері, қайталама материалдық ресурстарды ұтымды пайдалану, шикізатты кешенді қайта өңдеу; шикізатты тамақ өнімдеріне қайта өңдеу кезінде болатын күрделі процестер физика, жылу физикасы, химия, Биохимия, Микробиология, механика және т. б. заңдарға негізделген.
  • Образовательная программа 7M07213 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top