Азық-түлік шикізаты мен тағам өнімдерінің қауіпсіздігі

  • Тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігі зерттелуде. Табиғи шыққан улы заттарға, сондай-ақ бактериялардың, саңырауқұлақтардың белсенділігіне байланысты қауіптер. Тағамдық және диеталық қоспаларды қолдану. Азық-түлік өнімдерінің бұрмалануы, азық-түлік шикізаты мен тамақ өнімдерінің ауыл шаруашылығында қолданылатын заттармен ластануы. Улы элементтермен, диоксиндермен, полициклді хош иісті көмірсутектермен, радионуклидтермен ластану.
  • Образовательная программа 7M07213 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top