Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік шикізаты мен тағам өнімдерінің қауіпсіздігі
-
Тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігі зерттелуде. Табиғи шыққан улы заттарға, сондай-ақ бактериялардың, саңырауқұлақтардың белсенділігіне байланысты қауіптер. Тағамдық және диеталық қоспаларды қолдану. Азық-түлік өнімдерінің бұрмалануы, азық-түлік шикізаты мен тамақ өнімдерінің ауыл шаруашылығында қолданылатын заттармен ластануы. Улы элементтермен, диоксиндермен, полициклді хош иісті көмірсутектермен, радионуклидтермен ластану.
-
Образовательная программа 7M07213 Тағам қауіпсіздігі
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1