Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өнімдерінің идентификациясы, фальсификациясы және сенсорлық талдау
-
Тауардың сәйкестік дәрежесін бағалау кезінде сәйкестендірудің орны мен рөлі. Тауарлардың түпнұсқалылығы және бұрмалануы. Құндық бұрмалау және ақпараттық бұрмалау. Жарманы, ұнды, нанды, нан-тоқаш өнімдерін, ет өнімдері мен сүт өнімдерін сәйкестендіру. Кондитерлік өнімдерді сәйкестендіру. Органолептиканың теориялық және практикалық негіздері, азық-түлік өнімдерін сенсорлық талдау әдістері, азық-түлік сапасының заманауи дегустациялық сараптамасын ұйымдастыру. Сенсорлық бағалау әдістемесі. Сарапшы-дегустаторларды тестілеу.
-
Образовательная программа 7M07213 Тағам қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2