Тағам қауіпсіздігін цифрландыру

  • Пән азық-түлік қауіпсіздігі мәселелерін қарастырады, мысалы: цифрландыру ұғымдары, цифрлық трансформация, өнеркәсіптің технологиялық дамуы, тамақ кәсіпорындарын автоматты басқаруды цифрландыру, сондай-ақ азық-түлік қауіпсіздігіне әсер ететін сандық технологиялар негізінде азық-түлік жүйелерін түрлендіру. Цифрландыруды зерделеу азық-түлік өнімдері және барлық тауар өткізгіш тізбектердегі тағамдық ингредиенттер туралы ақпаратты беру тиімділігін арттыруға ықпал етеді, бұл инвестициялық және пайдалану шығындарын төмендетеді, бәсекеге қабілеттілікті арттырады және тұрақты дамуға жақындатады.
  • Образовательная программа 7M07213 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top