Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өндірістері технологиясының ғылыми-теориялық негіздері
-
Бұл пәннің мақсаты магистранттарда тамақ өндірісінің технологиялық үрдістерінің ғылыми дүниетанымын қалыптастыру болып табылады. Азық - түлік өндірісінің технологиясы, шикізатты азық-түлікке қайта өңдеу тәсілдерін оқып үйрену іргелі ғылымдар-физика, химия, биология және т. б. заңдылықтарына негізделеді. Технологиялық процестер туралы ғылымның негізінде табиғаттың негізгі заңдары — массаны сақтау заңы және энергияны сақтау Заңы жатыр.
-
Образовательная программа 7M07211 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1