Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қайта өңдеу өндірісі технологиясының физика-химиялық, биохимиялық және биотехнологиялық негіздері
-
Бұл курс тамақ өнімдерін өңдеу кезінде пайда болатын физика-химиялық процестерді, олардың тағамдық құндылығы мен өнімнің қауіпсіздігіне әсерін, ақуыздар мен аз молекулалы азотты заттардың ,липидтердің, қанттардың, крахмалдың, дәрумендердің өзгеруін, жаңа дәм мен хош иісті заттардың пайда болуын, өнімнің құрылымдық-механикалық сипаттамаларының өзгеруін және басқа мәселелерді зерттейді.
-
Образовательная программа 7M07211 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1