Қайта өңдеу өндірісі технологиясының физика-химиялық, биохимиялық және биотехнологиялық негіздері

  • Бұл курс тамақ өнімдерін өңдеу кезінде пайда болатын физика-химиялық процестерді, олардың тағамдық құндылығы мен өнімнің қауіпсіздігіне әсерін, ақуыздар мен аз молекулалы азотты заттардың ,липидтердің, қанттардың, крахмалдың, дәрумендердің өзгеруін, жаңа дәм мен хош иісті заттардың пайда болуын, өнімнің құрылымдық-механикалық сипаттамаларының өзгеруін және басқа мәселелерді зерттейді.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top