Өңдеу өндірістерінің заманауи жабдықтары

  • Пәндердің мақсаты азық-түлік тауарларының сапасын және олардың ішкі және сыртқы нарықтағы бәсекеге қабілеттілігін зерделеу астық өңдеу кәсіпорындарының өндірістік-технологиялық зертханалары (ӨТЛ) қызметінің ұйымдастырушылық және практикалық мәселелерін, диірмендердің, Жарма зауыттарының, құрама жем зауыттарының, макарон фабрикаларының дайын өнімінің сапасын арттыру проблемаларын зерделеу болып табылады. Пән өңдеу өндірістерінің машиналары мен қазіргі заманғы жабдықтарының жалпы мәліметтері туралы білімді; технологиялық машиналардың жіктелуін және олардың конструкциясына қойылатын негізгі талаптарды қалыптастырады.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top