Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерін реологиялық талдау
-
Пәнді оқытудың мақсаты тамақ өнімдерінің сапасының объективті сипаттамаларын алу үшін эксперименттік реологияны қолдану саласында қажетті теориялық және практикалық білім алу болып табылады. Тамақ өнімдерінің физика-механикалық қасиеттерін зерттеу, реологиялық зерттеулерді талдау және жобалау деректеріне сәйкес қайта өңдеу жабдықтарын жобалау. реологиялық эксперимент жүргізу дағдыларын қалыптастыру және эксперименттік деректерді өңдеу.
-
Образовательная программа 7M07211 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2