Органикалық қосылыстар мен тағам өнімдерінің технологиясының теориялық негіздері

  • Пән элеватор, құрама жем, ұн тарту, жарма, нан пісіру, кондитерлік, макарон, қант және крахмал-сірне өнеркәсібі, ашыту өндірістері мен шарап жасау кәсіпорындарында технологиялық ағынды құру теориясы туралы түсінік қалыптастырады. Нәтижесінде студент астық пен оны қайта өңдеу өнімдерінің химиялық құрамы, биологиялық және энергетикалық құндылығы, нан, макарон өнімдері, ұннан жасалған кондитерлік өнімдер және ашыту өндірісі кәсіпорындарының өнімдері, астықты сақтау, жинаудан кейінгі өңдеу және қайта өңдеу кезінде астық қасиеттерінің физикалық-химиялық және басқа да өзгерістері туралы түсінікке ие болады.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top