Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Кондитер өндірісінің технологиясы
-
Карамель, кәмпит, ирис, пастило-мармелад бұйымдары, драже, халва, шоколад, ұнтақ-какао, ұннан жасалған кондитерлік өнімдер өндірісінің технологиялық процестері. Өндірістің технологиялық процестерін оңтайландыру әдістері мен критерийлері. Дайын өнімнің сапасын бағалау әдістері.
-
Образовательная программа 6B07208 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (сала бойынша)
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1