Су және азық түлік өнімдерінің анализі

  • Су және азық-түлік өнімдерінің құрамы, қасиеттері, сапасы, макро және микроэлементтердің анализі, сапа бағалауының заманауи әдістері туралы білімдері мен дағдыларын қалыптастыру. Судың химиялық, физикалық қасиеттері. Ауыз судағы химиялық қосылыстар мен элементтердің зиянсыз концентрациясы. Суды тазартудың механикалық, химиялық, физика-химиялық және биологиялық әдістері. Химия және өсімдіктер. Ақуыздар. Майлар. Қант немесе көмірсулар. Биохимиялық өзгерістер. Дәрумендер, тұздар, микроэлементтер. Микробиогендік элементтер. Ферменттер. Шикізаттың, компоненттердің және басқа да азық-түлік өнімдерінің сапасын стандартты бақылауды жүзеге асыруға қабілетті.
  • Образовательная программа 6B01512 Химия-биология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 8
Top