Азық-түлік және азық-түлік емес тауарларды сәйкестендіру және жасандылықты анықтау

  • Пән азық-түлік және азық-түлік емес тауарларды сәйкестендіру мен жасандылығын, негізгі ұғымдарды, сәйкестендірудің түрлерін, негізгі функциялары мен міндеттерін, тауарлардың сапасын бағалау, растау және басқару бойынша әртүрлі қызметтегі сәйкестендірудің орнын, сәйкестендіру критерийлерін, тауарларды сәйкестендіруде буып-түю мен таңбалаудың рөлі, сәйкестендіру әдістері, сәйкестендіру ерекшеліктері және азық-түлік пен азық-түлік емес тауарлардың әртүрлі топтарының жалғандығын анықтау тәсілдері.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top