Тамақтану гигиенасы

  • Азық-түлік шикізаты мен азық-түлік өнімдерінің қауіпсіздігін қамтамасыз ету. Азық-түлік мақсатындағы объектілерді санитарлық-эпидемиологиялық бақылау қазіргі заманғы талаптарды зерделейді. Азық-түлік шикізаты мен азық-түлік өнімдерінің қауіпсіздігі, сапасы және сараптамасы, олардың ластануының алдын алу мәселелерінде, шикізат пен тамақ өнімдерін шығару жөніндегі кәсіпорында бақылау нысандары мен әдістерінде еркін бағдарлануға мүмкіндік беретін белгілі бір білім көлеміне ие болуға тиіс
  • Образовательная программа 6B10119 Медициналық-профилактикалық іс
  • Несиелер 10
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 8
Top