Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өнімдерінің қауіпсіздігін басқару
-
Пән студенттерді тамақтанудың жай-күйіне, тамақ өнімдерінің және азық-түлік шикізатының тағамдық құндылығы мен қауіпсіздігіне санитарлық-эпидемиологиялық қадағалауды жүзеге асыруға, тамақтану сипатына байланысты аурулардың алдын алуға бағытталған тамақ объектілерінің санитарлық-эпидемиологиялық жай-күйіне, тамақтану факторлары мен денсаулыққа қауіп-қатердің себеп-салдарлық байланыстарын білу негізінде профилактикалық іс-шаралар кешенін әзірлеу арқылы оқытуға бағытталған.
-
Образовательная программа 6B10117 Медициналық-профилактикалық іс
-
Несиелер 4
-
Оқу жылы 4