Тағам өнімдерінің қауіпсіздігін басқару

  • Пән студенттерді тамақтанудың жай-күйіне, тамақ өнімдерінің және азық-түлік шикізатының тағамдық құндылығы мен қауіпсіздігіне санитарлық-эпидемиологиялық қадағалауды жүзеге асыруға, тамақтану сипатына байланысты аурулардың алдын алуға бағытталған тамақ объектілерінің санитарлық-эпидемиологиялық жай-күйіне, тамақтану факторлары мен денсаулыққа қауіп-қатердің себеп-салдарлық байланыстарын білу негізінде профилактикалық іс-шаралар кешенін әзірлеу арқылы оқытуға бағытталған.
  • Образовательная программа 6B10117 Медициналық-профилактикалық іс
  • Несиелер 4
  • Оқу жылы 4
Top