Тамақ даярлау технологиясы және үй мәдениеті

  • Тағамдық технологияларды дамытудың негізгі бағыттары бойынша теориялық білімдер мен тәжірибелік дағдылар. Пісіру технологиясы пәніне қойылатын негізгі талаптар. Дұрыс тамақтанудың негіздері, ас мәзірін әзірлеу; тағам дайындау және үй мәдениетінің технологиясын біледі. Интерьер/экстерьердегі ландшафт элементтері, шығармашылық идеяларды визуалдау, интерьердегі жарықтандыру, табиғи және жасанды жарықтандыру, интерьерді жарықтандырудың жобасын даярлау
  • Образовательная программа 6B01402 Бейнелеу өнері және сызу
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 5
Top