Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ даярлау технологиясы және үй мәдениеті
-
Тағамдық технологияларды дамытудың негізгі бағыттары бойынша теориялық білімдер мен тәжірибелік дағдылар. Пісіру технологиясы пәніне қойылатын негізгі талаптар. Дұрыс тамақтанудың негіздері, ас мәзірін әзірлеу; тағам дайындау және үй мәдениетінің технологиясын біледі. Интерьер/экстерьердегі ландшафт элементтері, шығармашылық идеяларды визуалдау, интерьердегі жарықтандыру, табиғи және жасанды жарықтандыру, интерьерді жарықтандырудың жобасын даярлау
-
Образовательная программа 6B01402 Бейнелеу өнері және сызу
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 5