Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнім өндірісі
-
Тәжірибелік сабақтарға, өндірістің таңдаулы саласына және білікті жұмысшыларға қажетті тәжірибелік сабақтардың мазмұнында пайдаланылатын білімдер мен дағдыларды дамыту. Қазіргі асхана: қазіргі үлгі бойынша тағамдар. Пісіруге арналған ыдыс-аяқтардың түрлері. Электр жабдықтарын пайдалану шарттары. Қауіпсіздік ережесі.
-
Образовательная программа 6B01402 Бейнелеу өнері және сызу
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 5