Food & Beverage Management (ағылшын тілінде)

  • Курс мейрамхананы, барды немесе басқа да тамақтану орындарын сәтті басқаруға қажетті негізгі тұжырымдамаларды, стратегияларды және практикалық дағдыларды талқылайды. Сондай-ақ кәсіпкерлік қызметтің осы түріндегі қаржылық менеджмент және негізгі операциялық функциялар, мысалы, мәзірді құрастыру, пайда мен шығын туралы есептерді талдау, баға белгілеу, маржа талдауы, жеткізу тізбегін басқару, қонақтарға қызмет көрсету процестері, сонымен қатар F&B ұйымы қызметкерлерінің өзара әрекеттесуі мен өнімділігі.
  • Образовательная программа 6B11105 Қонақжайлылықты басқару
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 6
Top