Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Аңшылық өнімдерінің тауартануы мен алғашқы өңдеу технологиясы
-
Пән аңшылық шаруашылығы өнімдерінің маңыздылығын, жабайы аңдар мен құстар етінің химиялық құрамы мен тағамдық қасиеттерін, аңшылық шаруашылығы өнімдерін алғашқы өңдеу, сапасын анықтау, консервілеу, сұрыптау қағидаларын, жануар және өсімдік тектес дәрілік шикізаттар, оларды дайындау, алғашқы өңдеу және сақтау әдістерін оқытады.
-
Образовательная программа 7M08304 Табиғи биоресурстарын тиімді пайдалану
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1