Ұлттық тағамдар мен сусындар

  • Білім алушыларды ұлттық және шетелдік асүйдің технологиясы мен ерекшеліктерімен таныстырады. Әлемнің әр түрлі халықтарының тағамдарын дайындау технологиясының ерекшеліктерін, мейманға тағам ұсыну тәртібін, мейманға сусын құю этикетін зерттейді. Пән студенттерде қонақ үй және мейрамхана кәсіпорындарының қызметін жылжытуда ұлттық тағамдар мен сусындардың ерекшеліктері туралы ақпаратты қолданудың тәжірибелік дағдыларын қалыптастырады.
  • Образовательная программа 6B11107 Мейрамхана ісі және қонақ үй бизнесі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top