Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қолданбалы механика
-
Мақсаты: тамақ өндірісінің технологиялық жабдықтарының жалпы бөлшектерін жобалау және құрастыру негіздері туралы білімді қалыптастыру. Мазмұны: статика-денелердің тепе-теңдік шарттары, күш, сыртқы күштердің түрлері. Кинематика-механикалық қозғалыс, жылдамдық, үдеу, траектория заңдары. Динамика негіздері. Материалдардың кедергісі-беріктік, қаттылық, беріктік, бөлшектердің тұрақтылығы. Деформация түрлері-созылу-қысу, сдысу, бұралу, иілу және күрделі деформация түрлері. Кернеулі күй теориясының негіздері және беріктігі. Тамақ өндірісі машиналарының бөлшектерін жіктеу, оларға қойылатын талаптар. Механикалық берілістер-беріліс, құрт, үйкеліс, белдік, тізбекті берілістер. Редукторлар. Біліктер, осьтер, муфталар және мойынтіректер. Қосылыстардың түрлері.
-
Образовательная программа 6B07241 Өсімдік майлары және майлар технологиясы
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2