Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдері технологиясының негіздері
-
Мақсаты: студенттердің тағамдық шикізатты өңдеу жолдары туралы білімдерін қалыптастыру. Мазмұны: Тамақтану ғылымының негіздерін, тамақ өнімдерін және олардың химиялық құрамын (органикалық және бейорганикалық компоненттер) зерттеу; тағамның жекелеген компоненттерінің адам ағзасы үшін маңызы; тамақ технологиясында қолданылатын негізгі компоненттердің қасиеті; тамақ өндірісінің технологиялық процестерінің ғылыми негіздері; тамақ өндірісіне арналған негізгі және қосымша шикізат. Жылу және механикалық өңдеу кезінде шикізаттың, жартылай фабрикаттардың және дайын өнімнің физико-химиялық және биохимиялық қасиеттерінің өзгеруі.
-
Образовательная программа 6B07241 Өсімдік майлары және майлар технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1