Тамақ өнеркәсібіндегі инновациялық технологиялар

  • Мақсаты: тамақ өнімдерін өндіруде және зерттеуде инновациялық технологиялар саласында қажетті білім, білік және дағдыларды қалыптастыру. Мазмұны: Өсімдік және мал шаруашылығы өнімдерін терең өңдеу, сақтау технологиясын дамыту және көкөніс, жеміс-жидек шикізатын өңдеуге дайындау, тағамның жаңа түрлерін құру, шикізат пен материалдардың сапасы мен қауіпсіздігінің көрсеткіштерін сынау әдістері мен сынақтарын өткізу мәселелерін зерттеу. өнімдер, азық-түлік тауарларының кең ассортиментіне арналған нормативтік-технологиялық құжаттаманы әзірлеу, өнімнің ассортиментін кеңейту, жаңа шикізат пен көмекші материалдарды тұтыну нормаларын құру және қайта өңдеу технологиясын қарастыру.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top