Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерінің сенсорлық талдауы
-
Мақсаты: Студенттерге тағам өнімдерінің сапалық сипаттамаларын ескере отырып, органолептикалық көрсеткіштерді ғылыми негізделген сенсорлық талдаудың әдістемесі мен негізгі әдістерін үйрету. Мазмұны: Экономикалық даму және тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарының бәсекеге қабілеттілігін қамтамасыз ету мәселелерінде тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін бақылау мәселелері қарастырылады. Азық-түлік өнімдерінің заманауи дегустация талдауларын ұйымдастыра білу, өнім сапасының көрсеткіштері жүйесіндегі сенсорлық белгілердің орнын көрсете білу. Сараптама әдістерінің көмегімен алынған тауардың сапасы мен санының нормативтік құжаттама талаптарына, шарттардың (сатып алу-сату шартының) талаптарына сәйкестігін зерделеу, ақауларды анықтау, халықтың сұранысының қанағаттандырылу дәрежесін бағалау.
-
Образовательная программа 6B07241 Өсімдік майлары және майлар технологиясы
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2