Жаңа тамақтану өнімдерін жасаудың теориялық негіздері

  • Мақсаты: Болашақ өндіріс техниктерінде заманауи тағам өндірісінің технологиялары саласындағы дағдыларды қалыптастыру. Мазмұны: Тағам шикізатының ақуыз жүйесінің қасиеттерін, дұрыс тамақтануды ұйымдастыруда олардың үйлесу принциптерін және құрамында ақуыз бар өнімдерді өндірудің тиімді технологияларын зерттеу. Берілген сапа мен қасиеттерді алуда құрамдастырылған ақуызды жүйелердің қасиеттерінің өзгеруі және айналудың физика- химиялық процестерінің теориясын меңгеру. Тамақ өнімдерін өндіру кезіндегі процестердің химизмін және химиялық реакциялардың түрлері мен жылдамдығын зерттеу.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top