Май өнеркәсібі кәсіпорындарында май алудың инновациялық және азқалдықты технологиясын қолдану

  • Мақсаты: Жаңа тағам өнімінің, қалдығы аз технологиялардың дамуы мен жетістігі туралы білімдерін қалыптастыру. Мазмұны: Инновациялық және аз қалдықты технологияларды пайдалануды зерттеу, сапалы жаңа өнім жасау. Май және май өнімдерінің жаңа түрлерінің сипаттамалары мен тұтынушылық қасиеттері, өнімнің жаңа түрін игерудегі инновация деңгейі. Май және мұнай өнімдерінің жаңа түрлерін алудың инновациялық және аз қалдықты технологияларын әзірлеуде практикалық дағдыларды дамыту.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top