Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өндірістерінің жалпы технологиясы
-
Мақсаты: білім алушыларда тамақ өнімдерінің технологиясы туралы жалпы түсініктерін қалыптастыру болып табылады. Мазмұны: Жануарлардан шыққан шикізаттың химиялық құрамын, физикалық және технологиялық қасиеттерін зерттеу; алғашқы өңдеу, сақтау және тасымалдау шарттары; жануарлардан шыққан шикізатты тоңазытқышта өңдеу (салқындату, мұздату және т.б.); жануарлардан шыққан шикізаттан алынатын өнімдер ассортиментінің сипаттамалары; тамақ өнімдерін өңдеудің технологиялық схемаларын құрудың жалпы принциптері. Азық-түлік өнімдерін әр түрлі критерийлер бойынша жіктеу туралы білімді қалыптастыру: тамақ өнімдерінің біртекті топтары, олардың тағайындалуы бойынша, сақталуына сәйкес.
-
Образовательная программа 6B07241 Өсімдік майлары және майлар технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1