Азық түлік өнімдерінің және шикізаттарының сапасын бағалаудың заманауи әдістері

  • Мақсаты: білім алушылардің шикізат пен тамақ өнімдерінің сапасын бағалау және бақылаудың заманауи технологиялары мен әдістері туралы білімін қалыптастыру. Мазмұны: Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарында өнім сапасын бақылау әдісін және өнімнің сапасын бақылау тәртібін зерттеу. Сынамалар мен сынамаларды іріктеуді өз бетінше дайындау, зертханалық жағдайда шикізаттың, жартылай фабрикаттардың және дайын өнімнің сапасын бағалау, шикізаттың, жартылай фабрикаттардың сапасын бақылаудың экспресс-әдістері бойынша топта таласу, дайын өнім. Ұйымдастырушылық, әкімшілік және технологиялық құжаттаманы және шикізат пен дайын өнімнің сапасын бақылаудың нақты әдістерін дайындау дағдыларын қалыптастыру.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top