Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Май өнімдері өндірісіндегі инновациялық технологиялар
-
Мақсаты: студенттердің жоғары сапалы өсімдік майларының инновациялық өндірісін дамыту, майлардың классификациясын оқу. Мазмұны: Май және май өндіру технологиясының қазіргі жағдайын, міндеттерін және негізгі мәселелерін зерттейді. Процесті ізгілендіруге, өңдеу сапасын, сақтау мерзімін арттыруға, тікелей ысырапты азайтуға бағытталған шикізатты бастапқы өңдеудің жаңа технологияларын қарастырады. Өсімдік майлары мен тоң майларды өндіру бойынша инновациялық технологиялық операцияларды қарастырады. Май және тоң май өнімдерінің технологиясын жасаудың заманауи технологиялық тәсілдерін зерттеу.
-
Образовательная программа 6B07241 Өсімдік майлары және майлар технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 2