Май өнімдері өндірісіндегі инновациялық технологиялар

  • Мақсаты: студенттердің жоғары сапалы өсімдік майларының инновациялық өндірісін дамыту, майлардың классификациясын оқу. Мазмұны: Май және май өндіру технологиясының қазіргі жағдайын, міндеттерін және негізгі мәселелерін зерттейді. Процесті ізгілендіруге, өңдеу сапасын, сақтау мерзімін арттыруға, тікелей ысырапты азайтуға бағытталған шикізатты бастапқы өңдеудің жаңа технологияларын қарастырады. Өсімдік майлары мен тоң майларды өндіру бойынша инновациялық технологиялық операцияларды қарастырады. Май және тоң май өнімдерінің технологиясын жасаудың заманауи технологиялық тәсілдерін зерттеу.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top