Аналитикалық химия

  • Мақсаты: білім алушылардың заманауи аспаптармен аппараттарды пайдалана отырып, тамақ материалдарымен өнімдерін сапалы және сандық талдау әдістерін меңгеруі. Мазмұны: аналитикалық химиядағы химиялық реакциялардың түрлері, қышқылдармен негіздер туралы заманауи түсініктер. Кешенді білім беру. Тотығу-тотықсыздану реакциялары. Гетерогенді процестер: Тұндыру және тұндыру. Тамақ технологиясында қолданылатын анықтау, оқшаулау, бөлу және шоғырландыру әдістерін зерттеу. Азық-түлік материалдарымен өнімдерін өндірудегі сапалық және сандық талдау әдістері. Қазіргі заманғы аспаптар мен аппараттарда талдау жүргізу дағдыларын меңгеру.
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top