Тамақ өндірісінің коммерциализациясы және бизнес жоспарлануы

  • Мақсаты: студенттердің тамақ өндірісінің өндірістік және экономикалық қызметін жоспарлау және басқару дағдыларын игеруі. Мазмұны: зияткерлік меншік түрлері, Технологияларды коммерцияландыру стратегиялары зерттеледі, бизнесті қаржыландыру көздерін таңдауда жаңа өнімді әзірлеу және жылжыту процесін басқару тәжірибесін қалыптастыруға ықпал етеді. Қаржылық тұрақтылықтың, төлем қабілеттілігінің, іскерлік белсенділіктің, инвестициялардың ішкі кірістілігінің абсолютті көрсеткіштерін есептеу дағдыларын бекітеді.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top