Май және өсімдік майлары технологиясы бойынша СОЗЖ

  • Мақсаты: Май өнімдерін өндіру саласында тәжірибелік зерттеулерді құру және жүргізу әдістемесі туралы білім алу, сонымен қатар жоспарлау, тәжірибе жүргізу, өңдеу және қорытындылар мен қорытындылар жасай білу. Мазмұны: Зерттеу жұмысының түрлері, эксперименттік зерттеулерді орнату және жүргізу, экспериментті өңдеу әдістері мен әдістері, эксперимент нәтижелерін математикалық өңдеу, зерттеу жұмысы бойынша есеп құрастыру қарастырылады. Майлар мен тоң майлар технологиясы бойынша өз бетінше ғылыми-зерттеу жұмыстарын жүргізу кезінде тәжірибелерді жоспарлау және жүргізу, алынған нәтижелерді түсіндіру және одан қорытынды шығару, ғылым мен озық тәжірибе жетістіктеріне сілтеме жасай білу.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top