Тағамды төмен температурада өңдеу және сақтау

  • Мақсаты: Төмен температуралық технологияларды пайдалана отырып, тамақ өнімдерін өндіру, сақтау және тасымалдау саласында білім алушылардің білім, білік және дағдыларын қалыптастыру. Мазмұны: Төмен температуралы тамақ өнімдерін өңдеудің негізгі және қосалқы процестері. Төмен температураны өңдеу кезінде тағамның өзгеруі. Шағын кәсіпорындарға оларды төмен температурада өңдеуге және сақтауға арналған жабдық. Салқындатылған бөлмелерді есептеу әдістемесі және тоңазытқыш жабдықты таңдау. Төмен температурада өңдеу және сақтау кезінде шикізат пен өнімнің сапасы мен экологиялық қауіпсіздігін қамтамасыз ету. Төмен температуралы технологияларды дамытудың болашағы.
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top