Тамақ өнеркәсібіндегі ақпараттық технологиялар

  • Мақсаты: тамақ өнімдерін өндіруде және зерттеуде инновациялық технологиялар саласында қажетті білім, білік және дағдыларды қалыптастыру. Мазмұны: Студенттердің болашақ мамандығына қажетті теориялық білімдерін дамытуға және осы саладағы іскерліктер мен дағдыларды меңгеруге бағытталған тамақ өнімдерін өндіру технологияларының қазіргі жағдайы, міндеттері мен негізгі мәселелері зерттеледі. Шикізатты өңдеудің инновациялық технологиялары қарастырылуда, олар өңдеу сапасын, сақтау мерзімін арттыруға, тікелей ысырапты азайтуға бағытталған. Азық-түлік технологиясын дамытудың заманауи технологиялық тәсілдерін зерттеу қабілеті қалыптасуда.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top