Тамақ өнімдерін зерттеу мен өңдеудің арнайы әдістері

  • Мақсаты: студенттердің тамақ өнімдерін өндіруде заманауи зерттеу әдістерін қолдану саласындағы білімдерін, біліктері мен дағдыларын қалыптастыру. Мазмұны: Азық-түлік өнімдерін өңдеудің заманауи әдістерінің жіктелуін зерттеу. Нормативтік-техникалық құжаттамаға сәйкес өнімнің сапасын бақылаудың қазіргі заманғы әдістерін қолдану. Тамақ өнімдерін жылумен өңдеу негіздері. Технологиялық өңдеу процесінде болатын тамақ өнімдерінің негізгі қасиеттерінің өзгеруі. Аспаздық дайындық дәрежесін анықтайтын өнімнің құрылымдық-механикалық, физикалық- химиялық және органолептикалық қасиеттерінің өзгеруін қарастырады.
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top