Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерін зерттеу мен өңдеудің арнайы әдістері
-
Мақсаты: студенттердің тамақ өнімдерін өндіруде заманауи зерттеу әдістерін қолдану саласындағы білімдерін, біліктері мен дағдыларын қалыптастыру. Мазмұны: Азық-түлік өнімдерін өңдеудің заманауи әдістерінің жіктелуін зерттеу. Нормативтік-техникалық құжаттамаға сәйкес өнімнің сапасын бақылаудың қазіргі заманғы әдістерін қолдану. Тамақ өнімдерін жылумен өңдеу негіздері. Технологиялық өңдеу процесінде болатын тамақ өнімдерінің негізгі қасиеттерінің өзгеруі. Аспаздық дайындық дәрежесін анықтайтын өнімнің құрылымдық-механикалық, физикалық- химиялық және органолептикалық қасиеттерінің өзгеруін қарастырады.
-
Образовательная программа 6B07241 Өсімдік майлары және майлар технологиясы
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2