Азық- түлік өнімдерін квалиметриялық талдау әдісі

  • Мақсаты; студенттердің тамақ өнімдерінің сапасын кешенді сандық бағалау және әдіснамасы саласында білім мен дағдыларды игеруі. Мазмұны: Азық-түлік өнімдерінің сапасын кешенді сандық бағалау және әдістемені зерттеу.Сенсорлық сипаттама азық-түлік тауарлары сапасының құрамдас бөлігі ретінде. Тамақ өнімдерінің сапасын анықтау кезінде сенсорлық талдау жүргізуді зерттеу. Дегустациялық талдау әдістерін қалыптастыру және қазіргі сенсорлық талдауды ұйымдастыру. Дәмін ажырату талдаудағы баллдық және бейінді әдістер.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top