Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік өнімдерінің құрылымды-механикалық қасиеттері
-
Мақсаты: білім алушылардың тағам шикізаты мен дайын өнімнің құрылымдық-механикалық қасиеттерін бақылау, реттеу және басқару саласында білімдерін, біліктері мен дағдыларын қалыптастыру. Мазмұны: Азық-түлік өнімдерінің құрылымды-механикалық қасиеттерін, материалдардың деформациясы мен ағымын зерттеу. Адгезиялық және фрикциялық қасиеттерді қалыптастыру. Технологиялық процестерді, құрал- жабдықтарды есептеу кезінде физика- механикалық қасиеттерін қолдана білу. Ағынның реологиялық теңдеуін және реологиялық механикалық модельдерді зерттеу. Бұйымдардың сапасын бақылау кезінде физика-механикалық қасиеттерін пайдалану. Реологиялық аспаптардың негізгі мақсаты мен типтері. Дайын болу дәрежесін анықтайтын өнімнің құрылымдық-механикалық, физикалық- химиялық және органолептикалық қасиеттерінің өзгеруін қарастырады.
-
Образовательная программа 6B07241 Өсімдік майлары және майлар технологиясы
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2