Тамақ өндірісі мен энергия үнемдеудің жаңа технологиялары

  • Мақсаты: Студенттерге тамақ өндірісінің жаңа технологиялары және энергияны үнемдеу бойынша білім мен дағдыларды меңгерту. Мазмұны: Энергияны үнемдеудің заманауи әдістері мен қағидаларын оларды тамақ өнеркәсібінің ауқымды түрлеріне қолдану туралы мысалмен қарастырылады. Негізгі мүмкіндіктер күрделі технологиялық жүйелерді модернизациялау немесе жобалау кезінде оңтайлылық критерийлерін таңдау тұрғысынан көрсетілген. Заманауи жылу алмасу жабдықтарына ерекше назар аударылады: оның дизайны; құрылғыларды есептеу, таңдау және пайдалану әдістері.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top