Дәстүрлі емес өсімдік шикізатының май өндірісі

  • Мақсаты: дәнек жемісті майлары негізінде жаңа өнім түрлерін алудың технологиялық процестері туралы білімдерін қалыптастыру. Дәстүрлі емес өсімдік шикізатынан майлар мен май өнімдерін өндіру технологиялары және майлы тұқымдардың морфологиялық-анатомиялық сипаттамалары саласындағы отандық және шетелдік ғылымның соңғы жетістіктерін қарастырады. Құрамында фосфоры бар заттардың массалық үлесі мен май қышқылдарының құрамын, дәстүрлі емес өсімдік шикізатынан өсімдік майларының қату температурасын анықтау әдістерін зерттейді.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top