Тағам өнімдерін сақтау технологиясы

  • Мақсаты: білім алушылардің тағам өнімдерін сақтау және сапасын бақылаудың заманауи технологиялары туралы білімдерін қалыптастыру. Мазмұны: Азық-түлікті сақтаудың жалпы принциптерін, сондай-ақ ұзақ мерзімді сақтау өнімдерін өндіру технологияларын егжей-тегжейлі зерттейді. Азық-түлік шикізаты мен азық-түлік өнімдерін сақтау мен тасымалдаудың тиімділігін арттыру жөніндегі мәселелерді зерделеу, сондай-ақ азық-түлік шикізаты мен азық-түлік өнімдерін сақтау кезінде тауар шығындарын азайту жөніндегі әдістерді әзірлеу. Азық-түлік өнімдерінің әр тобы үшін оңтайлы сақтау режимін таңдай білу, азық-түлік партиясын сақтауға орналастыру.
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top