Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өнімдерін сақтау технологиясы
-
Мақсаты: білім алушылардің тағам өнімдерін сақтау және сапасын бақылаудың заманауи технологиялары туралы білімдерін қалыптастыру. Мазмұны: Азық-түлікті сақтаудың жалпы принциптерін, сондай-ақ ұзақ мерзімді сақтау өнімдерін өндіру технологияларын егжей-тегжейлі зерттейді. Азық-түлік шикізаты мен азық-түлік өнімдерін сақтау мен тасымалдаудың тиімділігін арттыру жөніндегі мәселелерді зерделеу, сондай-ақ азық-түлік шикізаты мен азық-түлік өнімдерін сақтау кезінде тауар шығындарын азайту жөніндегі әдістерді әзірлеу. Азық-түлік өнімдерінің әр тобы үшін оңтайлы сақтау режимін таңдай білу, азық-түлік партиясын сақтауға орналастыру.
-
Образовательная программа 6B07241 Өсімдік майлары және майлар технологиясы
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2