Азық-түлік өнімдерінің тауартануы

  • Мақсаты: тауарлардың ассортиментінің, тұтынушылық қасиеттерінің,ақауларының, сапасы мен санының көрсеткіштерін анықтау негізінде азық-түлік өнімдерін тауартану әдістері мен құралдарын зерттеу. Мазмұны: Тауартану ғылымының теориялық негіздерін және тамақ өнімдерінің тұтынушылық қасиеттерін, сонымен қатар тамақ ингредиенттерін қарастыру. Тағам өнімдерінің химиялық құрамын, пайдалылығын, сапасын, стандартталуын және жіктелуін зерттеу. Нормативтік- техникалық құжаттаманы білу және тамақ өнімдерінің сапасына тауарлық сараптама жасаудағы сенсорлық талдаудың рөлі.Тамақ өнімдерінің барлық құрамына химиялық құрамы, қасиеттері, таңбалануы және сақталуы туралы ақпаратты талдау қабілетін көрсету.
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top