Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік өнімдерінің тауартануы
-
Мақсаты: тауарлардың ассортиментінің, тұтынушылық қасиеттерінің,ақауларының, сапасы мен санының көрсеткіштерін анықтау негізінде азық-түлік өнімдерін тауартану әдістері мен құралдарын зерттеу. Мазмұны: Тауартану ғылымының теориялық негіздерін және тамақ өнімдерінің тұтынушылық қасиеттерін, сонымен қатар тамақ ингредиенттерін қарастыру. Тағам өнімдерінің химиялық құрамын, пайдалылығын, сапасын, стандартталуын және жіктелуін зерттеу. Нормативтік- техникалық құжаттаманы білу және тамақ өнімдерінің сапасына тауарлық сараптама жасаудағы сенсорлық талдаудың рөлі.Тамақ өнімдерінің барлық құрамына химиялық құрамы, қасиеттері, таңбалануы және сақталуы туралы ақпаратты талдау қабілетін көрсету.
-
Образовательная программа 6B07241 Өсімдік майлары және майлар технологиясы
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2